Workshopweek 2023

Doe mee! 

De jaarlijkse workshopweek van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 april van Danshuis Kunsten Venray en Well staat voor de deur en het belooft weer een waar dansfestijn te worden!!

Met Aladdin en Zwanenmeer workshops voor de jongsten door Eva, Merlijn en Myrna. Laag en hoog, over en boven de vloer vliegen en zweven in de workshops van Yana. En verwacht veel swingen, spektakel en show in de workshops van Linda, Britt en Mara! Tof voor alle leeftijden.
Op vrijdag 7 april is er zelfs een extra workshopuur in Venray waarin Lynn je de beginselen leert van een heuze dance battle.

Kortom, voor iedereen wel iets en veel dans!

Helemaal leuk zijn de workshops feminine / commercial dance van Bengt Rangé! Bengt is afgestudeerd als professioneel danser en performer aan het Albeda College in Rotterdam. Als ware showman mocht hij in 2021 tijdens het Eurovisie Songfestival in Nederland schitteren als danser en danste hij in de grote opening en voor grote namen als Davina Michelle. Daarnaast reist hij door Europa om allerlei lessen te verzorgen en te dansen in dinnershows. En in april komt hij naar Venray en Well! Dat wil je écht niet missen!

Kijk gauw in het rooster en meld je aan via de aanmeldformulieren in de kleedkamers op locatie Venray en Well. Tijdens de workshopweek vervallen alle reguliere lessen.

Comments are closed.