Danshuis Venray / kindervoorstelling “In de Maneschijn”

Danshuis Venray kindervoorstelling “In de Maneschijn”

Op zaterdagochtend 15 juni schitteren onze jonge dansers en danseresjes, van sprankelende peuters tot energieke kleuters en nieuwsgierige kinderen van 2 tot 8 jaar oud, op het podium van de Schouwburg Venray. Ze brengen een betoverende kindervoorstelling gebaseerd op het geliefde boek ‘In de Maneschijn’. Het verhaal neemt ons mee op een magische reis door de nacht, terwijl de maan haar mysterieuze dans aan de hemel uitvoert.

Wist je waarom de maan ’s nachts aan de hemel verschijnt? Tijdens deze voorstelling ontdekken we het samen! Terwijl de maan groter en kleiner wordt, ontmoeten we een wereld vol nachtelijke dieren die in de schijn van de maan ontwaken.

Met sprankelende dans, schattige rijmpjes en prachtige choreografieën laten onze jonge sterren de maan tot leven komen op het podium. We nodigen met plezier de hele familie uit om te komen kijken en ons te bewonderen. Laat je betoveren door de magie van de nacht en de schittering van onze getalenteerde jonge dansers en danseresjes. Dit wordt een onvergetelijke voorstelling vol dans en dromen!

Zaterdag 15 juni 11.00-12.00 uur Schouwburg Venray

Hieronder de link naar de verstuurde nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief 1 ``In de Maneschijn``Nieuwsbrief 2 ``In de Maneschijn``

Contact en vragen

Er wordt regelmatig een nieuwsbrief verstuurd om je op de hoogte te houden over de voorstelling.
Wij wensen jullie allemaal heel veel toi toi toi met de voorbereidingen!
Vragen? mail naar Kim Franssen voorstelling@danshuisvenray.nl

Comments are closed.