Danshuis Workshopweek 2024

Ontdek een Week Vol Dans en Plezier voor Alle Leeftijden!

Verleg je grenzen en stap in de magische wereld van dans tijdens onze spannende workshopsweek voor alle leeftijden! Van kleintjes tot volwassenen, iedereen is welkom om mee te doen aan deze bruisende week vol beweging en plezier.

Kom langs en beleef een betoverende Pyjama-Party.  Dans samen met je knuffels in je favoriete pyjama en zie je dromen werkelijkheid worden. Of vind innerlijke rust en kracht met Kinderyoga door Lonneke, waarbij speciale oefeningen worden aangeleerd om thuis ook te kunnen genieten van deze ontspanning.

Laat je meeslepen door de energie van Moderne Dans met Dimfy, waar dansplezier en persoonlijke groei samenkomen. Beleef een spetterende ShowJazz-ervaring of leer de nieuwste moves in TikTok/Streetdance door Jolina. Ontdek ook de elegantie van Tapdance met Britt en leer de basispassen op de leukste muziek.

Voor volwassenen organiseren we een workshop Ballet, waar techniek en plezier samenkomen. Keer je terug naar de roots van hiphop met Old Skool Hip Hop. En voor degenen die op zoek zijn naar een uitdagende workout, is er Fit & Swing, waar je jezelf fysiek en mentaal kunt uitdagen terwijl je de zomerse vibes voelt op opzwepende muziek.

Mis deze kans niet om samen met ons een onvergetelijke week vol dans en plezier te beleven! Schrijf je nu in en laat je meevoeren door de ritmes van het leven.

To do:

  1. Check Rooster en kies de workshop die je wil volgen.
  2. Schrijf je in op de formulieren die hangen vanaf maandag 11  maart in de kleedkamers.
  3. Noteer de datum en tijd in je agenda.
  4. Tijdens de workshopweek vervallen alle reguliere lessen.
  5. Have Fun!

Comments are closed.