Over Danshuis

Danshuis

Danshuis biedt een gevarieerd dansaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor iedere leeftijd is er aanbod, waarbij doorstroming naar een volgende groep goed aansluit.

Dansen bij Danshuis kan in Well bij Danshuis Well en in Venray bij Danshuis Venray. Op beide les locaties worden diverse lessen aangeboden voor alle leeftijden en niveaus. Voor de allerkleinsten is er peuter, kleuter en kinderdans en daarna zijn er verschillende richtingen zoals; klassiek, modern en jazz dance, maar ook streetdance, conditiedans en spitzen.

Naast cursussen worden er bij Danshuis Venray en Danshuis Well workshops georganiseerd en is er de mogelijkheid om een spetterend kinderfeestje te houden. Danshuis heeft een programma speciaal voor het basisonderwijs, waarin workshops, projecten en doorlopende leerlingen kunnen worden gegeven op (speciaal) basisonderwijs.

Myrna van Rens draagt de artistieke en pedagogische verantwoordelijkheid. Bovendien verzorgt zij als choreograaf de dansen voor shows en voorstellingen.
Door haar academische achtergrond zijn vakkennis, pedagogische deskundigheid en verantwoorde fysieke begeleiding binnen de dansstudio gewaarborgd.

Comments are closed.