Klassiek Ballet Volwassenen

Klassiek ballet 18+

Klassiek ballet is de basis van alle dansstijlen. Het verfijnen en verdiepen van de juiste techniek staat centraal. Aandacht voor houding, techniek, lenigheid en kracht spelen een belangrijke rol. Evenals coördinatie en muzikaliteit. De klassieke nummers waarop gedanst wordt, hebben een moderne twist. Voor de dansers met spitzen ligt de focus op oefeningen ‘au milieu’ (in het midden van de zaal), verplaatsingen door de ruimte. De indeling van de groep is op basis van niveau, zodat iedereen goed mee kan komen.

Direct na deze les modern-jazz conditie training? Dat kan tegen een aantrekkelijk tarief.

InschrijvenGratis proefles

Modern-Jazz dance 50+

Verdieping van de techniek en inleving gebaseerd op de principes van Limón. Daar werken we aan tijdens modern/jazz. Denk aan balans, flexibiliteit en kracht met de juiste ademhaling, uitrekken en loslaten van bewegingen. Dat doen we door zwaaien en verplaatsingen. Na de warming up, worden er oefeningen gedaan voor voeten, benen en de rug. Ook wordt er gestrecht en komen de buik en bilspieren aan bod. We sluiten af met een danscombinatie waar ieder zijn/haar passie in kwijt kan.

InschrijvenGratis proefles

Dancefit 30+

Dancefit: een mix van moderne dans en jazzballet vooral gericht op conditie. Naar voorbeeld van de docent trainen we op een dansante manier op uithoudingsvermogen. Krachtopbouw van buik, billen en benen horen daar bij. We sluiten altijd af met een danscombinatie. Deze les is voor ieder niveau geschikt.

InschrijvenGratis proefles

Moderne dans 50+

Moderne dans is een vloeiende, organische manier van bewegen en gaat uit van de natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam. Denk aan, lopen, springen, draaien en vallen. Belangrijke principes in de moderne dansles zijn het gebruik van lichaamsgewicht, spanning, ontspanning, zwaartekracht en ademhaling. In de lessen maken we gebruik van verschillende moderne danstechnieken als Laban, Limón en Modern Europees. Ook dansimprovisatie en compositie komen aan bod.

InschrijvenGratis proefles

Conditie dance 18+

Dansen en werken aan je flexibiliteit, conditie en kracht en toewerken naar een danscombinatie. Op verschillende muziekstijlen van nu, werken we aan verdieping van de techniek en inleving. Gebaseerd op de principes uit de moder- jazz techniek. Denk daarbij aan draaien, uitrekken en loslaten van bewegingen. Zwaaien en verplaatsingen door de zaal en krachtopbouw zijn daar onderdeel van. We sluiten af met een danscombinatie waar al het geleerde meteen toegepast kan worden.

Direct voor deze les klassiek ballet volgen? Dat kan tegen een aantrekkelijk tarief.

InschrijvenGratis proefles

Comments are closed.